Leer thuis Engels, lees eens een Engels kinderboek

Engels kinderboek

Een Engels kinderboek lezen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Maar als je van plan bent om je kinderen een taalcursus te laten volgen, dan is het leuk, om als ze de cursus hebben afgerond, kennis te laten maken met Engelstalige kinderverhalen. Op deze manier kunnen ze wat ze geleerd hebben op speelse wijze onderhouden en hun taalkennis ook uitbreiden.

Zoals al gezegd is het ook leuk voor volwassenen; op dit moment hebben we voornamelijk sprookjes uit de 'oude doos'. Veel van deze sprookjes zoals Roodkapje en Hans en Grietje kennen we ook in het Nederlands. Omdat je dus min of meer de verhaallijn kent is het meteen een stuk makkelijker en daarom wellicht ook leuker om het te lezen.

De boekjes bieden we gratis aan als pdf-download. Voel je vrij om de pdf-boeken te downloaden voor bijvoorbeeld op je e-reader, of lees ze online.

Oh ja een leestip: als je van plan bent om online een boekje te gaan lezen dan krijg je het mooiste resultaat als je, op het moment dat je boek in beeld is verschenen, éénmaal de F11-toets van je toetsenbord indrukt. Je krijgt dan een volledig scherm te zien met je boek mooi in het midden. Om dit volledig scherm weer ongedaan te maken druk je gewoon nog een keer op de F11 toets.


Download een Engels kinderboek als pdf voor op je eigen pc of e-book reader


© 2009- Thuis-Engels-Leren.nl contact privacybeleid