Leer thuis business Engels met een cursus zakelijk Engels

Cursus zakelijk Engels: mogelijkheden voor thuisstudie

Een cursus zakelijk Engels is echt wat anders dan een gewone cursus Engels: er wordt veel meer de nadruk gelegd op het aanleren van woorden en zinswendingen die specifiek zijn voor het zakelijke taalgebruik en verder is er ook aandacht voor de culturele verschillen tussen Nederlanders en Engelsen. Want in een zakelijk contact wil je natuurlijk niet alleen taalblunders voorkomen, ook in je gedrag wil je geen flaters slaan!

  1. Business English (NHA)
  2. Zakelijke communicatie Engels (NTI)

1. Business English (NHA)

De NHA-cursus Business English is een zelfstudiecursus, waarbij je via de digitale leeromgeving persoonlijke begeleiding hebt van een docent die je huiswerk corrigeert en je vragen beantwoord.

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiƫren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

De cursus Business English is breed van opzet: je leert de Engelse taal toepassen in veelvoorkomende zakelijke situaties: of het nu gaat om presentaties geven, anderen overtuigen, vragen begrijpen en beantwoorden, een discussie aangaan, zakelijke artikelen lezen, brieven en rapporten lezen (of zelf schrijven) of businessplannen opstellen.

De cursus Business English bestaat uit een aantal hoofdonderwerpen, namelijk:
- Management;
- Competitive advantage;
- Advertising and sales;
- Finance;
- The work environment;
- Corporate relationships;
- Exam skills and practice.

2. Cursus zakelijke communicatie Engels (NTI)

Met een goede beheersing van het zakelijk Engels kom je zelfverzekerder over bij Engelstalige relaties. Je wekt meer vertrouwen en krijgt uiteindelijk meer voor elkaar! Ook kan het een hoop tijd schelen, gesprekken lopen vloeiender en die Engelse mail schrijf je sneller.

Met deze korte opleiding op mbo-niveau leer je alles wat nodig is om professioneel te communiceren in het Engels. Handig als je op je werk regelmatig met Engels te maken krijgt. Of als je van plan bent om in het buitenland te gaan werken.

Deze studie is ideaal voor mensen met een druk leven. Je kunt studeren wanneer het jou uitkomt. Gemiddeld doe je er zes maanden over.


Vind je 6 maanden te lang? En wil je graag het tempo opschroeven? Kijk dan eens bij de NTI Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels
.

© 2009- Thuis-Engels-Leren.nl contact privacybeleid